Vopsea pulbere

Avem urmatoarele produse in oferta noastra:

Vopsea pulbere epoxidica:

Ofera o acoperire rezistenta la zgârieturi, impact și agenți chimici. Aceste acoperiri sunt utilizate în industria auto: piese, rezervoare, recipiente, unelte, țevi și supape, etc., în cazul în care este nevoie de rezistenta chimica si piesele nu sunt expuse la condițiile meteorologice.

Vopsea pulbere poliesterica:

Are o rezistenta mare la condițiile meteorologice și de lumină. Ca urmare, printre altele, acestea sunt utilizate în industria de usi si ferestre, utilaje industriale, mobilier de gradina, garduri, porti si obloane, și multe alte aplicații în cazul în care aveți nevoie de foarte bună rezistență a acoperirii la condițiile atmosferice.

Vopsea pulbere epoxi-poliesterica:

Combină proprietățile epoxidice și poliesterice ale acoperiri. Au o rezistență foarte mare mecanică și chimică, precum și o rezistență sporită la îngălbenire in timp, o eficiență mai mare și culori mai pure decât in cazul vopselurilor pulbere epoxidice. Ele sunt mai economice decât vopselurile epoxidice, dar au o rezistență mai mica la solventi. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate în interior. Aplicații tipice: auto, aparate de aer condiționat, mobilier de birou, rafturi , carcasa electrice, radiatoare, lămpi, etc.

Alte produse:

vopseluri , vopseluri fluorescente, grund epoxidic

Oferim vopseluri pulbere într-o gamă largă de culori RAL, cu diferite grade de luciu și diferite tipuri de suprafata:

  • neted, fin, mediu, structura grosieră,
  • metalice cu diferite grade de luciu,
  • efecte speciale (antic, lovitura de ciocan).

Pe lângă produsele standard oferim si vopsea pulbere personalizata . Datorită experienței enorme și creativitatii suntem capabili de a crea un produs ideal pentru cerințele clienților noștri.

Coduri descriere vopsea pulbere:

Culori vopsea

R – Ral
N – NCS
P – Pantone
W – personalizat

Tip de vopsea

E – epoxidică
P – poliester
H – hybride,
epoxi–poliester

Tipul de acoperire

G – neted
D – structura fină
T – structura grosiera
M – efect de lovitura ciocan
A – efect antic

Grad de luciu

0 – Oglinda
1 – lucios
2 – semi-lucios
3 – semi-mat
4 – mat
5 – deep mat