TERMENI SI CONDITII

Informatiile, resursele oferite de site-ul tehnostatic-link.ro sunt aflate sub incidenta drepturilor de autor.
Site-ul foloseste certificarile si licentele S.C. Tehnostatic Link S.R.L. pentru pentru a declara ce nu este si ce este permis.
Site-ul tehnostatic-link.ro se afla deasemenea sub protectia legislatiei in vigoare din Romania : Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe (http://www.orda.ro/fisiere/2015/Legislatie/Lege_8_1996_ultima_modificare_9%20nov_2015.pdf) stipuleaza in Artr. 139 faptul ca titularii drepturilor protejate prin prezenta lege pot solicita instantelor de judecata sau altor organism competente, dupa caz, recunoasterea drepturilor lor si constatarea incalcarii acestora si pot pretinde acordarea de despagubiri pentru repararea prejudiciului cauzat.

Termenii de Copyright :

Atribuire:
Resursele oferite gratuit, pot fi distribuite gratuit de catre oricine, DOAR DACA sunt oferite in scopuri non-comerciale, iar distribuitorul ofera creditul necesar si un link catre licentiator (www.tehnostatic-link.ro).

Non-comercial:
Resursele oferite de licentiator (www.tehnostatic-link.ro) nu pot fi folosite in scopuri comerciale de catre alte persoane.

Fara derivatii:
Daca transformi, combini sau adaugi peste resursele oferite de licentiator (www.tehnostatic-link.ro) nu ai voie sa distribui materialul modificat.